Elindult az SFF Vektor honlapja

Az olvasás és a könyvek köré szerveződő moly.hu közösségi oldal 2008 óta létezik, ahol a hasonló érdeklődésű tagok rendszeresen ajánlanak egymásnak könyveket, beszélgetnek, vitatkoznak a művek érdemeiről és gyengeségeiről – így a moly.hu fantasztikus regények iránt érdeklődő tagjaiból az elmúlt években komoly, nem csak virtuálisan létező közösség alakult ki.

Hiába azonban az aktív felhasználói bázis, a mai könyvpiaci áradatban közel sem egyszerű feladat megtalálni azokat a köteteket, amiket valóban az adott év legjobbjainak tekinthetünk, és amik bátran ajánlhatóak azoknak, akik kíváncsiak egy jó fantasztikus regényre. 2016 elején molyok egy kisebb csoportja elhatározta, hogy összeállít egy olyan listát, ami megoldás lehet erre a problémára – ebből lett az SFF Vektor (bővebben itt olvashatsz rólunk).

Amióta 2016-ban elindultunk, azóta folyamatosan igyekszünk fejleszteni a kezdeményezést és láthatóbbá tenni a tevékenységünket – fogadjátok sok szeretettel ennek következő lépését, az sffvektor.hu honlapot.

A jövőben itt is szeretnénk megosztani a tevékenységünk részleteit, bemutatni, hogy mit és hogyan csinálunk. Itt adunk majd hírt a jelöltlistánkkal kapcsolatos változásokról, de találkozhattok könyvismertetőkkel és -bemutatókkal, science fiction és fantasy ajánlókkal is. Ahhoz ugyanis, hogy minden évben kiválasszuk a szerintünk kiemelésre érdemes regényeket, szükség van arra, hogy folyamatosan monitorozzuk az új megjelenéseket és listát készítsünk a releváns kiadványokról – a kiválasztási folyamatainkról bővebben itt olvashatsz.

Aki szeretne megismerkedni az elmúlt évek jelöltjeivel, illetve ajánlólistáival, az a fenti menüben évek szerint rendezve tudja megtalálni a megfelelő menüpontot. További információkat rólunk “Az SFF Vektorról” részben találhattok.

Aki a jövőben is hírt szeretne kapni tevékenységünkről, annak lelkesen ajánljuk RSS csatornánkat, illetve Facebook-oldalunkat.

Bármi kérdés esetén forduljatok hozzánk bizalommal akár itt egy hozzászólásban, akár az sfflista(@)gmail(.)com email-címen.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s